iPhone vs Samsung

 

Ik voel schaamte en verdriet. Alsof ik een affaire overweeg of, nog erger, het uit wil maken met mijn vriend. Ik voel nieuwsgierigheid. Ik zie zoveel betere en mooiere types… terwijl mijn eerste liefde steeds meer en vaker gebreken vertoont. Onze relatie verloopt moeizaam de laatste tijd en ja… je kost me veel geld.

 

Heel het romantische aan de iPhone verdwijnt door enkel te denken aan de hoeveelheid oplaadkabels die ik heb gekocht sinds ik een “iPhoner” ben. En dan kom je de Samsung Galaxy S6 Edge tegen. Met curves. Het voelde als liefde op het eerste gezicht. Werd verliefd zijn ogen… op hoe hij de mooie momenten vast wist te leggen en uit te drukken. Hij voelde heerlijk in mijn handen en toen wist ik het; ik was verkocht.
Maar wat doe ik nu? Gij zult geen twee meesters dienen. Aan de ene kant overweeg ik loyaliteit en gewenning weg te gooien om aan de andere kant te kunnen genieten van snelheid, kwaliteit en hoogstwaarschijnlijk ook minder aanschaf van oplaadkabels. Ja ik weet het, wie hou ik voor de gek? Ik hoef dit maar 1 keer terug te lezen om te weten dat ik diep van binnen eigenlijk wel overtuigd ben dat ik het uit ga maken. Moest het gewoon even kwijt, het is toch een grote stap. Een iPhone liet je altijd speciaal voelen weet je wel, bijna superieur… Het is ook niet meer hetzelfde sinds Steve weg is. Misschien is het toch tijd om deze grote stap te zetten en een nieuwe wereld te verkennen. Wat vinden jullie?