Cover it up!

Normaal gesproken ben ik niet zo van de fashion en make-up blogs maar ik ga er nu toch mee beginnen want dit moet ik gewoon delen met mijn vrouwelijke lezers. Jullie zullen mij namelijk eeuwig dankbaar zijn voor het delen van… de magische Touche Éclat concealer van Yves Saint Laurent!

 

Er ging een wereld voor mij open toen ik in aanraking kwam met deze wonderstick. Wij kennen de make-up reclames van die dure merken als Dior of Chanel allemaal wel. Prachtige vrouwen met de perfecte huid. Of nou ja, perfect… We weten diep van binnen ook wel dat Photoshop CS6 zeer waarschijnlijk een behoorlijk aandeel zal hebben gehad in deze reclames. Dat terzijde, willen we het toch graag geloven. Het heeft tòch wat, make-up hebben van Dior. Maar € 40,- uitgeven aan bijvoorbeeld een concealer? Dat blijft een pittig bedrag! Waarom zou ik dat willen uitgeven aan een concealer en niet aan een leuke broek? Want eerlijk is eerlijk, de Hema verkoopt al een concealer voor € 4,25.

 

Het is dat mijn beste vriendin wèl gek genoeg is geweest zulke bedragen uit te geven aan make-up anders had ik dit verhaal niet met jullie kunnen delen. Deze concealer van Yves Saint Laurent is namelijk echt magisch! Het laat werkelijk al je oneffenheden verdwijnen. En nee, ik heb het niet alleen over rode vlekjes of een paar wallen na het missen van je schoonheidsslaapje. Zelfs een puist is niet veilig en zal op een wonderbaarlijke manier verdwijnen. Ik was met stomheid geslagen toen ik het resultaat van deze concealer voor het eerst zag.

 

De Yves Saint Laurent Touche Èclat is verkrijgbaar in 5 tinten en te koop voor € 34,19 bij Ici Paris XL. Ik zou zeggen kijk een beetje rond bij online parfumeries, wie weet kom je een aanbieding tegen en blijft de schade iets wat beperkt. Deze concealer is in ieder geval een musthave voor je make-up collectie zodat je altijd gegarandeerd bent van een frisse, stralende en egale look. En natuurlijk niet te vergeten jouw redder in nood wanneer er onverwachts een puist besluit op te duiken op de dag van je date! Wederom benieuwd naar jullie reacties!